JANGAN TAK KELIK..

Order Form

Name:
Email Address:
Contact Number:
Mailing Address:
Item #1:
Item #2:
Item #3:
Payment Method:
Preferred Bank: Maybank
CIMB
Public Bank
Bank Rakyat

Remarks:

Click here to create your own form.
Tupperware clearance stok. Friday, December 21, 2012

Satu perangai yang Rya xleh nak bendung dari dulu ialah kumpul Tupperware bebanyak.
Koleksi Tupperware aje nak berlambak2.
Yang dah pakai, pakai la.
Yang belom pakai pun dah berkotak2.
So Rya nak clearkan Tupperware yang belom Rya pakai ni.
Ade yang latest ade jugak koleksi yang rare.
Sayang memang sayang, tapi kalau simpan jer sayang tu pun tak guna kan?
Setiap satu2 jenis kebanyakan ade 1-2 je. Limited katanya.
Sila jamu2kan mata anda.

Tuppy #1 
Yang comel ni RM10.
Sesuai buat letak biskut anak2 letak dalam kereta atau bawal bekal ke taska.

 Tuppy #2
Yang ni pulak RM5 je satu.
Ade dua je pun.
Kaler pink dan biru.
Ini sesuai letak rempah2 kat dapur macam kulit kayu manis ke, atau rempah2 kari.. Memang muat untuk sepeket kari paket kecik tu.

Tuppy #3
 Ini pulak Freezermate.
RM20 satu.
Buat letak ikan kembong 5-6 ekor.
Rya letak ikan keli 8 ekor pun muat.
Ataupun letak ayam sebelah yang dah siap potong2 kecik.

Tuppy #4
Yang freezermate ni RM15 satu.
Rya letak sosej dalam ni.
Takpun letak sotong dan udang yang dah bersih2 kan.

 Tuppy #5
Yang cecomel ni hanya RM5 each.
Boleh buat bekas minum untuk anak2.

 Tuppy #6
Freezermate ni rare dan limited.
Boleh letak aiskrim dalam ni.
Besar pun besar.
RM35

 Tuppy #7
Ini pun limited.
Set level sebenarnya
Ini saiz yang sederhana.
Rya letak manik untuk menjahit dalam ni.
Boleh jgk letak biskut2 atas meja kopi depan tv.
RM10 satu.

Tuppy #8
Ini sebenarnya sesuai utk letak kuih raya.
Ataupun letak kudapan2 atas meja makan atau meja opis.
RM11 each.

Tuppy #9
Jumbo Goody Box ni adalah limited.
kalau tengok kat katalog dia kat muka surat terakhir.
patutnya kena beli tupperware harga RM220 baru boleh beli ni, tapi sini Rya nk letgo memurah jer.
Takyah beli sampai RM220. Beli ni aje untuk RM45 satu set.
Selagi stok masih ada atau sampai kempen selesai jer. Due 31/12
Yang atas tu ade kaler pink atau oren.
Sesuai bawak pegi piknik,
Atas letak laksa, bawah letak kuah dia.

So kalau berminat boleh sms/whatsapp Rya di 0169188656.
Whatsapp tu cepat skit Rya balas. SMS tu kena tgk kredit dulu. Hehehe..
Ataupun isi order form atau emel ke ryaamani@gmail.com
Cepat2 tolong Rya clearkan stok2 yang bersepah dalam bilik opis Rya ni.
Daaaaaaa...