JANGAN TAK KELIK..

Order Form

Name:
Email Address:
Contact Number:
Mailing Address:
Item #1:
Item #2:
Item #3:
Payment Method:
Preferred Bank: Maybank
CIMB
Public Bank
Bank Rakyat

Remarks:

Click here to create your own form.
Shawl Double Layered. Monday, December 24, 2012

This is my custom-made shawl
Sebenarnya dah banyak shawl macam ni kat pasaran.
Cuma lain2 harga dan lain2 kualiti dan jenama.
Kalau kt butik2 leh cecah sampai RM59.
Kat pasar malam ade RM15 tapi kualiti kain yg digunakan adalah jarang dan nipis.
Tapi untuk test market Rya jual RM25 je.

Untuk Shawl ni Rya guna kain chiffon yg tebal sikit 
Bukan chiffon yang jarang tu tau.
Ni chiffon yg berat dan bila pakai dia akan terletak elok dan jatuh dengan cantik.

Ade 2 layered, means boleh pilih nak pakai belah mana sebagai major.
Dan boleh kuarkan calour sebelah dalam untuk bagi nampak contra.
Panjang 1.7meter.

 DS1
Purple and light pink
RM25

 DS2
Shocking pink and light pink
RM25

 DS3
Purple and green
RM25

DS4
Green and shocking pink
RM25

More colours to come.
Untuk order boleh isi borang kata atas.
Atau kalau nak lebih cepat boleh whatsapp Rya di 0169188656