JANGAN TAK KELIK..

Order Form

Name:
Email Address:
Contact Number:
Mailing Address:
Item #1:
Item #2:
Item #3:
Payment Method:
Preferred Bank: Maybank
CIMB
Public Bank
Bank Rakyat

Remarks:

Click here to create your own form.
Catalyst Virgin Coconut Oil (VCO) Friday, October 05, 2012

 Sejak minggu lepas Rya amalkan makan Virgin Coconut Oil ni.
Produk ni daripada Catalyst.
Penah dengar?
Rya dengar pun dari seorg kawan opis yang amalkan.
Bila tanya2 orang, rupanya dah ramai yang tahu dan amalkan.

 Bila Rya post gambar kat FB, rupanya adik lelaki Rya sendiri dah amalkan dulu lagi dari Rya.
Adik Rya ade masalah jerawat batu, dia kata alhamdullilah pas makan VCO ni jerawat dah tak keluar lagi.
Sebenarnya Rya amik VCO ni sebab Rya nak ikhtiar sebab Rya ada masalah rambut gugur yang keterlaluan.
So nak tengok la setakat mana VCO boleh membantu.

Nak ikutkan banyak lagi khasiat dia.
Sesuai untuk semua peringkat umur dan keadaan fizikal sebab bahan dia adalah natural dan cuma minyak kelapa dara sahaja.
Kanak2, ibu mengandung, menyusukan dan dalam pantang pun boleh ambil sebagai supplement.

 Ni Rya copy paste khasiat2 VCO kalau korang nak tahu:

Antara Khasiat Catalyst VCO :

- Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
- Tiada masalah keputihan ketika hamil.
- Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
- Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
- Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
- Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
- Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin.
- Melawaskan pembuangan air besar dan kecil.
- Melindungi tubuh daripada kanser.
- Jerawat cepat susut.
- Sistem penghadaman lebih baik.
- Kesuburan.
- Agen pelincir dalam hubungan suami isteri.
- Melancarkan kitaran haid dan kurangkan rasa senggugut.
- Batuk dan Selsema cepat hilang.
- Mengurangkan tidur berdengkur.
- Memperbaiki kandungan asid dalam rahim.
- Memperlambatkan proses monopaus bagi wanita.
- Membantu pesakit Hepatitis C, Cacar dan Herpes.
- Mengelakkan penuaan awal dan kedutan kulit.
- Menyegarkan dan merawat sel kulit menjadi lebih tegang dan lembut.
- Mengekalkan fungsi tiroid yang sihat.
- Mencegah dan mengatasi jangkitan bakteria, virus dan kulat (yis) dan masalah sakit kulit pada kemaluan (masalah keputihan).
- Mencegah risiko penyakit jantung dan kadar kolestrol tinggi.
- Pertumbuhan rambut lebih baik dan kelemumur akan hilang.
- Terhindar dari segala alahan.
- Tidak meningkatkan paras kelekitan platlet dalam darah yang menjadi punca serangan jantung.



VCO atau minyak kelapa dara juga bagus untuk mengekalkan kesuburan bagi kaum lelaki/wanita terutamanya yang telah berkahwin.

Pengambilan VCO atau virgin coconut oil/minyak kelapa dara keluaran CATALYST semasa kehamilan adalah sangat bagus dan InsyAllah tidak mendatangkan sebarang kemudaratan dan kesan sampingan kerana produk kami adalah 100% asli tanpa sebarang bahan pengawet atau pewarna tiruan.


Bagi Rya harga dia sangatlah untuk mampu milik
Setiap botol tahan untuk pengambilan sebulan.
Sebiji pagi, sebiji malam.

Selain dari soft gel, VCO pun ada dalam bentuk cecair 150ml.
Boleh guna unuk sapu pada rambut, minyak urut, muka dan bahagian kulit yang lain.

Since Rya nak amalkan utk jangka masa panjang, Rya dah jadi agen pun utuk produk Catalyst ni
Sape yang berminat nak bertanya atau mencuba boleh terus contact Rya.
Harga? Harga istimewa untuk anda. Contact Rya ok!
Email: ryaamani@gmail.com
Sms/Whatsapp: 0169188656


p.s: Pas ni Rya nak try amik collogen Catalyst pulak. Untuk kulit dan juga awet muda.